Verhalen over Beatrix – Mijn majesteit

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.65″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Korte verhalen van onder meer Ramsey Nasr, Youp van ’t Hek, Claudia de Breij, Paul Witteman, Jan Siebelink, Erik Nieuwenhuis, Tomas Ross en… juist. Erg leuk om aan mee te werken, maar ook erg leuk om te lezen. Dat vindt ook de redactie van ‘Gezinspiratie‘:

Mijn Majesteit is een leuk en vermakelijk boekje waar in diverse (bekende) Nederlanders hun ervaring of herinnering aan Beatrix delen. De korte verhalen zijn per hoofdstuk opgedeeld en makkelijk leesbaar. De schrijvers delen hun gevoel voor onze monarchie op een veelal humoristische wijze, waarbij sommige verhalen een hele korte blik werpen op een Beatrix achter de schermen of de beveiliging en protocollen rondom een bezoek van de Koningin.

Leuk voor in de boekenkast of om cadeau te geven!

Kijk ook op de site van Uitgeverij Thomas Rap: Mijn Majesteit.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]